Tags

, , , , , , ,

Ska du köpa pulsklocka så ska du kolla in denna sidan.

Jag hittade sidan Pulsklockan.com som tipsar och skriver om pulsklockor, aktivitetsarmband och pulsmätare. På sidan kan man också se det bästa priset som de samlat från alla butiker. Helt klart värt att kolla in då alla butiker inte har alla modeller så blir det krånglig process att hitta och jämföra. På denna sidan kan du enkelt se vad som erbjuds från de olika tillverkarna och jämföra vilken pulsklocka eller aktivitetsarmband som passar dig bäst och sedan direkt få bästa pris.

pulsklockan.com

Pulsklockan.com

De har alla de populära märkena som Garmin, Suunto, Polar när det gäller pulsklockor och smarta klockor. Sedan har dom Garmin, Fitbit och Jawbone när det kommer till aktivitetsarmband. Riktigt bra infosida, kolla in den.

De jämför alla priser på ett oberoende vis och uppdaterar ständigt den information som samlas på sidan. Det bästa är att du alltid får bästa pris när du kollar på en klocka. Riktigt bra faktiskt och enkelt att navigera och se vilka modeller som finns att köpa.

Jag såg också att de visar upp de olika som fått bäst i test men inte bara generellt utan också så man kan se billigare segment , mellansegment och dyrare så visar de ca. 3 av de bästa inom de segmenten. Man kanske inte alltid är intresserad av den absolut bästa pulsklockan utan bara vill se de modellerna med lite enklare funktioner.

Rekommenderar starkt denna site då den är så enkel och smart.